Om os

Erfarne og særlig godkendte kørelærere

Ved os får du en undervisning der er rolig og afbalanceret. Samtidig med at du får undervisning efter det lovpligtige materiale, vil du få eksempler og historier, der hjælper dig med at få en dybere forståelse af, hvad det kræver at færdes i trafikken i bil.

Vi er erfaren i at stå foran mange mennesker og der er altid godt humør. Undervisningen er både humoristisk og alvorlig. Der skal være plads til et grin, selvom hovedmålet er at du får et kørekort og kan komme ud i trafikken på egen hånd. 

Vi er begge særlig godkendte kørelærere, hvilket betyder at vi har lov til at uddanne andre i faget som kørelære.

Vi ser frem til at møde dig.

Lars & Frank

Tillid

Det er en tillidssag at vælge en køreskole det er vi klar over. Derfor er Tarup-Paarup køreskole medlem af DKU – Dansk Kørelærer Union. Dette betyder for dig som elev at du er sikret en opdateret og tidssvarende undervisning. Se mere på www.dku.dk

Vision

Det er vores vision at skabe sikre trafikanter, der kan begå sig under alle de forhold og trafik situationer der kan opstå.

fravær

Der er mange elever der er kede af at skulle have for meget fravær i forbindelse med at tage deres kørekort. Dette er vi helt klar over og vi bestræber os på at planlægge så meget af kørslen med hensyntagen til dette. Men der skal nu engang køres i alle trafik situationer. Det er også meget sværere at lære manøvrerne ordentligt, hvis man kun kører i myldretid.