Om os

Erfarn og særlig godkendt kørelærer

Hej!

Hos mig kan du forvente en undervisning, der ikke kun er informativ, men også spændende og engagerende. Ud over at dække det nødvendige stof, vil du opleve en undervisning fyldt med eksempler og historier, der gør det nemmere at forstå, hvad det vil sige at begive sig ud i trafikken som bilist.

Jeg elsker at undervise og sikre, at mine elever har det sjovt samtidig. Min undervisning er både sjov og seriøs. Vi griner, men vi arbejder også hårdt hen imod det fælles mål om, at du får dit kørekort og bliver klar til at tackle trafikken på egen hånd.

Som en godkendt kørelærer har jeg tilladelse til at dele min viden og erfaring med andre, og jeg er her for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Venlig hilsen,
Frank

Tillid

Det er en tillidssag at vælge en køreskole det er jeg klar over. Derfor er Tarup-Paarup køreskole medlem af DKU – Dansk Kørelærer Union. Dette betyder for dig som elev at du er sikret en opdateret og tidssvarende undervisning. Se mere på www.dku.dk

Vision

Det er min vision at skabe sikre trafikanter, der kan begå sig under alle de forhold og trafik situationer der kan opstå.

fravær

Der er mange elever der er kede af at skulle have for meget fravær i forbindelse med at tage deres kørekort. Dette er jeg helt klar over og jeg bestræber mig på at planlægge så meget af kørslen med hensyntagen til dette. Men der skal nu engang køres i alle trafik situationer. Det er også meget sværere at lære manøvrerne ordentligt, hvis man kun kører i myldretid.